Nolina dorpsloop

nolina

Nolina Dorpsloop 2019 vrijdagavond 12 april

Vanaf 18.30 uur kan er in de kantine van de voetbalvereniging Woubrugge worden ingeschreven voor de Nolina Dorpsloop.

Vanaf 19.00 uur zullen de verschillende groepen van start gaan. De organisatie is in de handen van de Oranjevereniging in nauwe samenwerking met de de IJsvereniging Woubrugge.

Tekstvak:

0-5 jaar (j/m) 6-8 jaar (j/m) 9-11 jaar (j/m)     

Route dorpsloop jeugd: start bij sporthal, Bateweg, Van Hoogstratenlaan Van Wassenaarstraat, Van Woudeweg, Bateweg en terug naar sporthal. Jeugd vanaf 6 jaar loopt dit parcours twee maal.

Tekstvak:

Jongeren van 12 – 15 jaar en Senioren v.a. 16 jaar (dames en heren)
Route Dorpsloop voor senioren: start bij sporthal, Bateweg, Leidse Slootweg, Oudendijkse weg, Tuindersweg, Van Woudeweg, Bateweg, finish weer bij sporthal.
12-15 jaar loopt deze ronde één maal en vanaf 16 jaar wordt de ronde tweemaal gelopen.

Voor, tijdens en na de hardloopwedstrijd is er gelegenheid om professioneel gemasseerd te worden door Massagepraktijk Woubrugge. De behandeling is geheel gratis en geeft u de gelegenheid om kennis te maken met de krachtige werking van een goede massage, wij kunnen u dit van harte aanbevelen!  Na de finish is er voor iedereen wat te drinken. Voor de nummers 1, 2 en 3 van elke groep is er een beker. De prijsuitreiking zal aansluitend aan de wedstrijden (rond 19:45) plaatsvinden op het plein voor de voetbalkantine van de VVW. De organisatie voor deze dorpsloop is toevertrouwd aan de IJsverenging Woubrugge.

 

ER IS GEEN VERKEER MOGELIJK

In het gebied tussen de Van Woudeweg, Bateweg richting Sporthal, Leidse Slootweg en Oudendijkse weg tussen 18:45 en 20:15 uur

Indien u met de auto weg moet tussen hier boven vermelde tijden, dan adviseren wij om uw auto elders te parkeren.  Vanaf 18:45 zal de weg niet meer toegankelijk zijn voor doorgaand verkeerd en worden afgesloten.

Houdt u alstublieft rekening met de veiligheid van de deelnemers!