Hein Hoogenboom afscheid

Hein Hoogenboom op Koningsdag, na 18 jaar in het bestuur, in het zonnetje gezet.

hein1 Hein Hoogenboom is in 1996 bij de Oranjevereniging terecht gekomen. Een jaar later volgde hij Piet Groot op als voorzitter. In het eerste jaar dat Hein voorzitter was was het thema van de kinderoptocht Disney. Tijdens de wisseling van voorzitters in 1997 zocht de Hervormde kerk tijdens de Koninginnedag naar donateurs voor herstelwerkzaamheden aan de kerk, in dit geval ten behoeve van het herstellen van het voegwerk.

Als eerbetoon aan de aftredend voorzitter in 1997 bedacht Hein om de toenmalig voorzitter Piet Groot achterop de oude Bedford brandweerwagen mee te laten rijden als onderdeel van de kinderoptocht, de geschiedenis zou zich gaan herhalen.

Anno 2014 heeft Hein bedacht het stokje als voorzitter over te gaan dragen. Als eerbetoon aan zijn inzet voor de Oranjevereniging is Hein tijdens de Koningsdag ceremonieel uitgezwaaid door alle leden van de Oranjevereniging nadat hij plaats had genomen op de oude Bedford brandweerwagen, wederom als onderdeel van de Kinderoptocht. Ook in dit jaar kreeg de Hervormde kerk de gelegenheid om tijdens de activiteiten donateursgelden in te zamelen voor de renovatie van de kerk, in hein2dit geval ten behoeve van het funderingsherstel.

In 2011 heeft Hein voor jarenlang vrijwilligerswerk voor verschillende verenigingen en organisaties een Koninklijke Onderscheiding ‘Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau’ opgespeld gekregen.
Wie denkt dat Hein helemaal met vrijwilligerswerk stopt heeft het mis, hij gaat namelijk de belangen van ons dorp behartigen in de Dorpsraad.
We zullen Hein missen als voorzitter, maar gezien zijn betrokkenheid bij het dorp kunnen we er zeker van zijn dat Hein nog regelmatig van zich zal doen gelden, ook voor de Oranjevereniging.

Erik-Jan Brunt zal Hein vanaf 2015 opvolgen als voorzitter van de Oranjevereniging, na 2 jaar mee te hebben gedraaid als lid is hij er helemaal klaar voor.
De bestuursleden wensen hem heel veel succes en bedanken hem dat hij deze taak op zich wilt nemen.


 

Author: Webmaster

Share This Post On