Fotoalbum

Facebook foto’s

Een kleine selectie facebook foto’s, alle foto’s kun u op onze facebook pagina bekijken

Mobile Uploads

 • En natuurlijk de leuke foto van foto.dichtbij.nl (midden pagina) van het Witte Weekblad niet te vergeten. Met het jureren voor aanvang van de Kinderoptocht bij het Batehof op Koningsdag.

 • Vandaag hebben veel bewoners die langs het parcours van de Nolina Dorpsloop (NIEUW PARCOURS) en de Rabo-dikke banden race wonen een informatiebrief in de brievenbus gekregen. Vrijdag 24 april start om 19.00u de Dorpsloop, de route van de Dorpsloop is AFGESLOTEN voor verkeer. De start/finish zijn aan de Bateweg ter hoogte van de voetbalvelden. Vriendelijk verzoeken wij u tijdens de Dorpsloop het parkeerterrein van de sporthal/voetbalvelden AUTOVRIJ te houden. Veldbies en Weegbree worden eenrichtingswegen voor al het verkeer, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars nauw op, dit is in het belang voor de veiligheid van onze deelnemers. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Meer informatie over de Nolina Dorpsloop via onderstaande link naar onze nieuwe website: http://feestcommissie1928.nl/nolina-dorpsloop/

 • Voor op het plakbord, nog even alles op een rijtje van 24 april t/m 5 mei

 • We zijn begonnen, om 19.00 uur werd door schaatser Kai Verbij het startschot gelost voor de Rabo Dikke Banden Race in Woubrugge en gelukkig schijnt nu ook het zonnetje!

 • Kids4Motion onder leiding van Eline Roosemalen start de dag met een goede warming up voordat de kinderen met de spelen beginnen.

 • 4 mei 2015 Dodenherdenking Oranjevereniging Woubrugge Dit jaar legt het Nationaal Comité het accent op de bevrijding van 1945 en hetgeen we nu nog van deze bevrijding kunnen leren. De titel van de thematekst luidt: Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst (Maurice Adams). Het thema van ‘Het Nationaal Comité 4 en 5 mei’ is dit jaar 'Vrijheid geef je door' LET OP!!! Gewijzigd 19.00 uur Oecumenische herdenkingsdienst in sporthal Oudendijk aan de Bateweg. 19.30 uur Verzamelen op het parkeerterrein bij sporthal “Oudendijk” voor de fakkeloptocht. Er zullen fakkels, voor volwassenen, aanwezig zijn. De fakkeloptocht wordt d.m.v. trommels begeleid door de Koninklijke muziekvereniging “de Heerlijkheid”. 19.40 uur Start stille fakkeloptocht. 19.45 uur Luiden van de kerkklokken. 19.59 uur Blazen van “The Last Post” door de Koninklijke muziekvereniging “de Heerlijkheid”. 20.00 uur Twee minuten stilte om te denken aan hen die vielen voor onze vrijheid. 20.02 uur het zingen van Het Wilhelmus Hierna volgt de kranslegging. Bij het gedenkteken in het park achter de dorpskerk wordt een gedicht voorgedragen door een inwoner uit Woubrugge. Daarna volgt een kort woord door een afgevaardigde van de gemeente. Aansluitend zullen leerlingen van de beide basisscholen iets voordragen in het teken van onze herdenking. De oud-strijders van ‘de vrienden van Alphen’ openen het defilé langs het monument. In gebouw Immanuel wordt u na afloop van de herdenkingsbijeenkomst een kopje koffie aangeboden. Voor de kinderen is er limonade.

 • Bevrijdingsfietstocht met als thema: WOII in Kaag en Braassem 11:00 uur- Start van de fietstocht vanaf de Batehof. 13:00 uur Deelname is gratis en geschikt voor het hele gezin. 17:00 uur Einde fietstocht De fietsroute zit vol met wetenswaardigheden over WOII en zal dwars door onze gemeente voeren. In het museum van Hemessen is een expositie ingericht over ‘Woubrugge in oorlogstijd’ en in de Dorpskerk is een expositie over de Engelse jachtbommenwerper ‘Havilland Mosquito’ ingericht. De Dorpskerk en het Museum zijn uiteraard ook opengesteld voor belangstellenden die NIET deelnemen aan de fietstocht. Ook bestaat de mogelijkheid om de kerktoren te beklimmen. Verder zal er in Oude Wetering expositieruimten worden ingericht rond dit thema en zijn een aantal molens speciaal voor deze dag te bezichtigen. De bevrijdingsfietstocht is door feestcommissie 1928 in samenwerking met Oranjecomité Juliana uitgezet met medewerking van Stichting Oud Alkemade, het 4 en 5 mei comité Kaag en Braassem, de Historische Vereniging O.C. van Hemessen en de Dorpskerk Woubrugge. Op het Batehofplein zal tijdens en na de fietstocht door Feestcafé de Jager en café Die Twee een terras worden ingericht waar u kunt eten of een drankje kunt bestellen, dit onder het genot van live muziek.

 • De banner die geplaatst is bij het weiland waar op 21 juli 1944 een Engelse jachtbommenwerper Havilland-Mosquito zich in de grond boorde.

 • Het Orgel in de Dorpskerk wordt momenteel bespeeld, wat een prachtig instrument!

 • Huur nog snel voordelig een kraam tijdens de Vrijmarkt.

 • Het digitale inschrijfformulier rechts in oranjekolom.

 • Vers van de pers! We mogen weer aan de wandel, vanaf deze week valt hij in Woubrugge op de mat 👍

 • Decathlon Dikke Bandenrace was weer gezellig. De uitslag staat binnenkort op de site. Dank je wel IJsvereniging Woubrugge en Van Raad fietsen voor jullie medewerking.

 • Spelletjes zijn in volle gang. 11:30 start het Ruilspel

Timeline Photos

 • Vrijdag 26 april Nolina Dorpsloop. Vanaf 19:00 uur in kantine VVW inschrijven.

 • Het thema van de kinderoptocht op Koninginnedag 2013 is bekend: Jonkvrouwen en Ridders. Dat kunnen jullie vast beter 😉 zie bijlage.

 • Nieuw!!!! Alle activiteiten en foto's rond de Koninginnedag festiviteiten, Dorpsloop, Kinderoptocht, Dikke Bandenrace etcetera, etcetera nu ook via facebook!

 • De Nolina Dorpsloop is dit jaar op vrijdagavond 26 april. Inschrijven vanaf 19:00 uur in de voetbalkantine. Start Dorpsloop 19:30 uur.

 • Het avond en dag programma 2013 van de Oranjevereniging van Woubrugge is gereed en staat vanaf nu op de website: http://www.feestcommissie1928.nl/programma.php

 • De Rabo dikke banden race is dit jaar op zaterdag 27 april het parcours is weer rondom de Kinderkring (Cornelis kempenaarlaan/van Hoogstratenlaan). Vanaf 17:30 uur inschrijven op het schoolplein van basisschool de Kinderkring.

 • De kinderoptocht past haar thema aan op de speciale kroningsdag: Koning & Koningin. Dit keer met een bijzondere koningsdans bij aankomst op VVW.

 • Daar zijn ze dan! de boekjes van de Oranjevereniging liggen weer klaar bij de commissieleden. Vanaf dit weekend worden ze bezorgd in meer dan 1500 brievenbussen in Woubrugge. Hou dus de brievenbus goed in de gaten voor de boekjes met daarin het volledige programma!

 • Om in de stemming te komen....

 • Dit jaar hele bijzondere nummers voor de Kinderoptocht. Speciaal gemaakt door de bewoners van Stichting Inversa. Wij zijn er heel blij mee. Kom ze bekijken op dinsdag 30 april 12:00 uur op het Batehof.

 • IN het echt nog veel mooier. Zoek ze op het Batehof......

 • Volgende week vrijdag 26 april trappen we de Oranjefestiviteiten traditiegetrouw af met de Nolina Dorpsloop, voorafgaand is er een rondgang door het dorp met de Koninklijke muziekvereniging de Heerlijkheid uit Hoogmade. Het parcours van de Dorpsloop is dit jaar ingekort voor de jongste lopers (0 tot 5 jaar) vanaf de START (VVW) Rechtsaf Emmalaan, Rechtsaf Weteringpad. NIEUW!!! Rechtsaf t.h.v. Woudsoord (Emmalaan-Beatrixplantsoen), Rechtsaf Bateweg naar de FINISH. Inschrijven kan vanaf 19:00 uur in de voetbalkantine. Om 19:30 starten de eerste deelnemers. We rekenen weer op een groot aantal lopers en veel publiek langs het parcours. We hopen natuurlijk op droog weer!

 • morgenochtend is het zover, rond 9.00 uur start de dag met Herauten met paard en wagen om het dorp wakker te schudden! Het programma zal om 12.00 uur beginnen op het Batehof met het verzamelen en de jurering van de Kinderoptocht, de optocht is onder muzikale begeleiding van Mavileo. Na aankomst VVW wordt de optocht afgesloten met een kinderdans op het voetbalveld, verzorgd door Eline Roosemalen. Rond 13.30 start hier ook de Vrijmarkt en kunnen kinderen (6 t/m 17 jaar) zich inschrijven voor het Penaltyschieten dat om 14.00 uur begint. Om 16.30 uur zal bij de dierenweide de plaquette bij de Koningslinde worden onthuld, met medewerking van de Dorpsraad en Stichting Dierenweide. Alle kinderen uit Woubrugge mogen een wens aan de Koning en Koningin in de Koningslinde hangen. Van 17.00 uur tot 22.00 uur wordt het programma voorgezet op het Batehof met een KONINGSFEEST. Start 17.00 uur met een kinderdemo met de groep Kids4Motion onder leiding van Eline Roosemalen. Het KONINGSFEEST wordt vervolgt met o.a. Open Podium, Stian Duijvelaar, DJTer, Rodeostier, Kop van Jut, Springkussen, Popcorn, Suikerspin en een Barbeque! Dus in Woubrugge is weer genoeg te beleven op Koninginnedag dit jaar. Ook de weergoden zijn ons volgens de laastste weersberichten morgen goed gezind. Dus laten we er met zijn allen een prachtige dag van maken. Veel plezier allemaal!

 • De foto's en de uitslagen van de Nolina Dorpsloop staan op onze website: www.feestcommissie1928.nl Fotoboek: http://www.feestcommissie1928.nl/fotoboek.htm?albumid=5871244666153791873

 • Behalve de uitslagen staan ook de foto's van de Rabo Dikke Bandenrace alweer op de website: http://www.feestcommissie1928.nl/fotoboek.htm?albumid=5871596674406436449

 • Herauten met paard en wagen waren vanmorgen al vroeg op pad om het dorp wakker te schudden!

 • Woubrugge is er klaar voor, overal in het dorp hangt de vlag al uit!

 • We kunnen met recht terug kijken op een fantastische dag waar iedereen aan heeft bijgedragen om het tot een gigantisch succes te maken. Dus we bedanken bij deze nog even alle vrijwilligers en alle deelnemers aan de diversen activiteiten, onze sponsors en donateurs. We bedanken natuurlijk ook Mia Lubbe voor het maken van de prachtige foto's dit jaar! u kunt de foto's van alle onderdelen bekijken op onze website: www.feestcommissie1928.nl Foto: Batehof Kinderoptocht.

 • Wie wil er niet zo'n mooie prijs winnen met de kinderoptocht op zaterdag 26 april? Jij toch ook ! Dit keer gemaakt door Zorgboerderij Inversa uit Nieuwkoop.

 • Meer foto's van het Koningsfeest op het Batehof zijn te vinden op de website: www.feestcommissie1928.nl > Fotoboek.

 • Kinderdans. Verzorgd door Eline Roosemalen op het voetbalveld na afloop van de Kinderoptocht.

 • Foto's van het fotomomentje met goudenlijst op het voetbalveld zijn toegevoegd in het album en staan ook op de website: www.feestcommissie1928.nl

 • Op de website staan nog veel meer foto's van de Vrijmarkt en het Penaltyschieten: www.feestcommissie1928.nl >Fotoboek.

 • Er zijn weer nieuwe foto's van de Nolina Dorpsloop & de Rabo dikke banden race toegevoegd in het fotoalbum op de website en op facebook.

 • Spaar al je (oranje) vlaggen op voor het versieren van huis en tuin bij de huldiging van Margot Boer op 25 april bij de Nolina Dorpsloop.

 • Woubrugge en Margot Boer weer op de kaart. Zie uitgebreid programma oranje festiviteiten: http://www.feestcommissie1928.nl/programma.php

 • Heb jij nog een maatschappelijk stage nodig voor school? Bij de oranje festiviteiten hebben nog een aantal plekken. Meld je aan op de site http://feestcommissie1928.nl/contact-2/

 • We hebben nog diverse uren voor maatschappelijke stagiaires op 27 april. Wie heeft er nog uren nodig?

 • De nieuwe Recreatiekrant van de gemeente Kaag en Braassem is uit, met daarin onder andere aandacht voor de bevrijdingsfietstocht die voor 5 mei op het programma staat!

 • Inschrijven voor penalty schieten ook op www.feestcommissie1928.nl

 • En de uitslagen van De Rabo Dikke Bandenrace staan nu ook op http://feestcommissie1928.nl/uitslagen/ Gelukkig geen ongelukken! Bedankt IJsvereniging, Kai Verbij, Firma Van Raadt, EBHO, Rabobank en alle vrijwilligers die meegeholpen hebben!

 • Let op: tot vanavond 21:00 uur kun je nog digitaal inschrijven voor het penalty schieten op Koningsdag op www.feestcommissie1928.nl.

 • Wie wil nou niet zo'n mooie prijs voor de kinderoptocht. Met dank aan familie van Veen, Nick Boots en Esmée Boogaard! Morgen begint de jury om 12:00 uur.

 • En vanavond alweer de volgende activiteit De RaboDikke Banden Race. Om 18:15 uur inschrijven portocabin Kinderkring. Zie ook het AD Alphensdagblad.

 • Nu eerst uitbuiken en straks naar “Oranjebal” in café Die Twee. Toegang is gratis. http://www.cafedie2woubrugge.nl/feest.html

 • Dus mocht je het nog niet in de witte week hebben gelezen: De dodenherdenking op 4 mei begint met een Oecumenische herdenkingsdienst in de sporthal om 19:00 uur ipv 19:15 uur. Aansluitend de fakkeloptocht.

 • Even het oranjeboekje niet bij de hand? geen nood, het volledige programma voor Koningsdag staat ook op de website: http://feestcommissie1928.nl/agenda/ En we hopen natuurlijk op droog zonnig weer, veel plezier allemaal!

 • Hier in de regio meldt de Bevrijdingsfietstocht op 5 mei!

 • Oranjevereniging Woubrugge #bedanktMargot Boer voor al haar inspirerende sportprestaties en bijdrage aan de oranje activiteiten .

 • Vandaag alvast in het witte weekblad een voorzetje voor Koningsdag.

 • De opvallende oranjeboekjes met daarin het volledige programma liggen weer klaar om de komende week verspreid te worden, hou de brievenbus dus maar goed in de gaten!

 • Circus Tadaa op Koningsdag Tijd voor een ander kunstje? Je moet het wel durven. Oranjevereniging Woubrugge maakt ‘het verschil’, verrast, verbluft en vermaakt kinderen in de leeftijd van 6-16 jaar door te kiezen voor een workshop van circus Tadaa! Een andere tijd vraagt om een andere aanpak. Het is tijd voor een ander kunstje! Door middel van ongecompliceerde circustechnieken, leer je ‘de kunst’ van het communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm. En dat allemaal onder begeleiding van een professioneel team dat beschikt over een flinke dosis inzet en enthousiasme. Wij zoeken hiervoor volwassenen en maatschappelijke stagiaires die onderdeel gaan uitmaken van het circus om te komen tot een geslaagd optreden voor het hele dorp. Hoe kom je hiervoor in aanmerking? Geef je op via www.feestcommissie1928.nl en kom op dinsdag 26 april om 19:00 uur op een ludieke manier alvast een voorproefje nemen. Zonder deze verrassende avond hoor je niet bij het spectaculaire optreden van Circus Tadaa! Komt het zien en geef je nu op.

 • Let op! Vrijdag 22 april: Nolina Dorpsloop. De route van de Dorpsloop is AFGESLOTEN voor verkeer. De start/finish is aan de Bateweg ter hoogte van de voetbalvelden. Vriendelijk verzoeken wij u om van 18.00 uur tot 20.30 uur het parkeerterrein van de sporthal/voetbalvelden autovrij te houden. Zaterdag 23 april: het parcours van de Rabo dikke banden race is: Cornelis Kempenaarlaan - v Hoogstratenlaan - Cornelis Kempenaarlaan. Start 19.00 uur ter hoogte van het plein van de basisschool De Kinderkring. Tijdens de dikke banden race is er op het parcours GEEN VERKEER mogelijk. Vriendelijk verzoeken wij u het parcours autovrij te houden. Zie ook bewonersbrief die vandaag verspreid wordt rond het parcours van verschillende festiviteiten.

 • IJsvereniging Woubrugge organiseert op 20 april een skeeler clinic Lijkt het je leuk om de fijne kneepjes van het skeeleren te leren? Doe dan mee met deze clinic op rolletjes. Enthousiaste trainers en leden van de ijsvereniging Woubrugge staan voor jullie klaar om jou alles te leren. Wanneer: Woensdag 20 april van 18.00 – 19.00 uur Waar: Terrein Nolina, Oudendijkseweg 11 in Woubrugge Voor wie: Alle skeeler liefhebbers van 5 t/m 14 jaar, zowel beginners als gevorderd. Wat gaan we doen: Behendigheidsspelletjes, slalom, start en remoefeningen. Plezier staat hierbij voorop! Niet vergeten: Skeelers, helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers. Deelname is gratis. Wel graag even vooraf melden: skeeler.yw@gmail.com

 • Vanavond was de traditionele Nolina Dorpsloop. Het aantal deelnemers was groot, vooral de lopers op de 5 en 10 kilometer waren in aantal aanzienlijk gestegen. De eerste 2 groepen die de 700 meter liepen verliepen goed, maar helaas waren de groepen van 9 t/m 15 jaar waar ze rechtsaf moesten gaan de van Wassenaarstraat in, door een fout in de organisatie rechtdoor gestuurd richting de Tuindersweg. Eenmaal daar was er geen weg meer terug en liep deze groep één rondje parcours van de volwassenen mee. Wij willen onze excuses hiervoor aanbieden aan de deelnemertjes en hun ouders die hierdoor het dubbele van de afstand moesten lopen dan was ingepland. We hopen dat dit niet meer zal gebeuren, het is en blijft mensenwerk georganiseerd door vrijwilligers. Gelukkig is de rest van de Dorpsloop prima verlopen en kunnen we toch al met al weer terug kijken op een geslaagd evenement.

 • Rabo dikke banden race vanavond om 19.00 uur Wanneer je wel eens mee wilt doen met een wielerwedstrijd is dit je kans. Op een afgezet parcours mag je op je eigen fiets een echte wedstrijd rijden. Je rijdt het parcours een aantal maal en ben je de winnaar in je leeftijdsgroep, dan mag je zelfs meedoen aan de grote landelijke RABO dikke banden race op 1 oktober 2016 in Utrecht. Vanaf 18:30 uur tot 18:50 uur inschrijven op het schoolplein van basisschool de Kinderkring. Bij voorkeur inschrijven via onze website: www.feestcommissie1928.nl maar het is ook ter plekke mogelijk. De route van de wedstrijd is om deze school. De eerste wedstrijd begint om 19:00 uur en totaal worden er drie races gehouden in verschillende leeftijdscategorieën. Race 1: kinderen geboren in 2009 en 2008 Race 2: kinderen geboren in 2007 en 2006 Race 3: kinderen geboren in 2005 en 2004 Alle deelnemers dienen om 19:00 uur aanwezig te zijn! Voor een helm en een rugnummer wordt gezorgd. Er is een beker voor de nummers 1, 2 en 3 (jongens en meisjes) van elke leeftijdsgroep. Na de finish is er voor elk kind limonade en een presentje. Deelnemers mogen GEEN lid zijn van een wielervereniging en er mag NIET gefietst worden op een racefiets. Ook mogen er geen klikpedalen worden gebruikt. De RABO dikke banden race wordt georganiseerd in samenwerking met Firma van Raad, Wielervereniging Avanti, IJsvereniging Woubrugge en de RABObank. Deze wedstrijd is aangemeld bij de KNWU.

 • Morgenochtend vieren we de Koningsspelen samen met de beide basisscholen van 9.00 u tot 12.00 u. Naast de traditionele kinderspelen worden er ook clinics gegeven door verenigingen uit het dorp, daarvoor maken we dankbaar gebruik van de faciliteiten van de voetbalvereniging.

 • We gaan zo starten met de Rabo dikke banden race, klaar voor de start. Komt dat zien!

 • Nog even in het kort het aangepaste programma voor Koningsdag op een rijtje, de tijden zijn hetzelfde als vermeldt in het boekje en op de website. 7.45 uur - Luilak - verzamelen bij de Sporthal. Ben je tussen de 7 en 14 jaar neem potten, pannen, toeters en bellen mee om het dorp wakker te schudden! 9.00 uur - Kinderoptocht met versierde fietsen - verzamelen Batehof voor jurering. Optocht onder muzikale begeleiding van Drumfanfare Mavileo. 10.00 uur - Koffieconcert Aubade -met de Waldbrücker Musikanten in de Dorpskerk. Koffie en lekkernij wordt u aangeboden! 10.00 uur - Kinderspelen 1 tot 5 jaar - in de Sporthal. 10.00 uur - Circus Tadaa - aansluitend na instuderen verschillende acts onder professionele begeleiding een circusoptreden in de Sporthal. 13.30 uur - Vrijmarkt met braderie - In principe op terrein van de VVW mits het weer het toelaat, braderie op parkeerplaats van de Sporthal. We bieden de mogelijkheid bij regen om gebruik te maken van de Sporthal voor 'kleedjesverkoop'. Muzikaal optreden Shantykoor De Marconisten. 14.00 uur - start Penaltyschieten 6 t/m 17 jaar - Doorgang is onder voorbehoud van de weersituatie. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur. 15.00 uur - Bingo - in Woudsoord. Zaal open om 14.30 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. 17.00 uur - Kids4 Motion - spetterend optreden van Eline Roosemalen. Aansluitend prijsuitreiking Penaltyschieten. Locatie en prijsuitreiking is nog afhankelijk van weersituatie. HOUD UW DORP SCHOON, OOK OP KONINGSDAG!

 • 4 mei 2016 Dodenherdenking Woubrugge Dit jaar legt het Nationaal Comité het accent op de bevrijding van 1945 en hetgeen we nu nog van deze bevrijding kunnen leren. De titel van de thematekst luidt: Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst (Maurice Adams). Het thema van ‘Het Nationaal Comité 4 en 5 mei’ is dit jaar ''Vrijheid geef je door'' 19.00 uur: Oecumenische herdenkingsdienst in sporthal Oudendijk aan de Bateweg. 19.30 uur: Verzamelen op het parkeerterrein bij sporthal “Oudendijk” voor de fakkeloptocht. Er zullen fakkels, voor volwassenen, aanwezig zijn. De fakkeloptocht wordt d.m.v. trommels begeleid door de Koninklijke muziekvereniging “de Heerlijkheid”. 19.40 uur: Start stille fakkeloptocht. 19.45 uur: Luiden van de kerkklokken. 19.59 uur: Blazen van “The Last Post” door de Koninklijke muziekvereniging “de Heerlijkheid”. 20.00 uur: Twee minuten stilte om te denken aan hen die vielen voor onze vrijheid. 20.02 uur: Het zingen van Het Wilhelmus. Hierna volgt de kranslegging. Bij het gedenkteken in het park achter de dorpskerk wordt een gedicht voorgedragen door een inwoner uit Woubrugge. Daarna volgt een kort woord door een afgevaardigde van de gemeente. Aansluitend zullen leerlingen van de beide basisscholen iets voordragen in het teken van onze herdenking. De oud-strijders van ‘de vrienden van Alphen’ openen het defilé langs het monument. In gebouw Immanuel wordt u na afloop van de herdenkingsbijeenkomst een kopje koffie aangeboden. Voor de kinderen is er limonade.

 • Bij deze mijn excuses, in het boekje mist een sponsor. Resultaatgericht is ook een sponsor van de oranjevereniging.

 • Op 18 april organiseert de IJsvereniging weer een skeelerclinic voor iedereen die het leuk vindt. Geef je op via inlineskaten@ijsverenigingwoubrugge.nl

 • Morgen zijn de Koningsspelen. Deze spelen vinden plaats bij en met de Voetbal vereniging Woubrugge ism met de judo en Eline Roosemalen. De kinderen krijgen fruit gesponsord door Boerderij Van Rijn.

 • Bedankt voor het sponsoren van de Oranjevereniging Woubrugge.

 • Het is nog steeds gezellig.

 • Koningsspelen en Koningsdag komen dichterbij. Hier alvast een sneakpreview van het boekje.


Koningsdag 2017


Decathlon Dikke Banden Race 2017