27 april “Koningsdag”

Vrijdag 27 april “Koningsdag” 2019

Dag en avond programma Koningsdag viering
08:30 uur 
Rondgang van Bedford door het dorp om iedereen te laten weten dat de Koningsdag start.

9:30 uur
Hijsen van de vlag op het Batehofplein

9:45 uur 
Dorpskerk open voor het meest muzikale spektakel van de dag!

10.00 uur              Start concert. Het is de Oranjevereniging gelukt om een leuke band te vinden die het jaarlijkse koffieconcert zal komen opluisteren. Voor dit jaar is er gekozen voor de band Kliff & Kompanen die is voortgekomen uit de bekende en zeer succesvolle Haarlemmermeerse band NisPen. Kliff & Kompanen gaan terug naar de jaren 60 en brengen muziek van onder andere The Byrds, David Bowie, The Kinks, Eric Clapton en Cliff Richard. Hun programma zal jong en oud zeker aanspreken dus hopen wij jullie allemaal te mogen begroeten in de dorpskerk. Het programma is vrij toegankelijk wat betekent dat je kunt komen en gaan waneer het jou uitkomt. Hierbij nodigen wij alle gedecoreerden van Woubrugge van harte uit. Koffie en een lekkernij wordt u aangeboden door de Oranjevereniging onder leiding van Erik-Jan Brunt en Richard van Egmond

9.30 uur – 11.30 uur Kinderspelen
Bij de Batehof voor kinderen in de leeftijd van 2 jaar t/m groep 3. In deze leeftijdscategorie krijgen alle kinderen een prijs! Voor de ouders is er tegen betaling koffie met iets lekker te verkrijgen bij Feestcafé de Jager. Aanspreekpunten vanuit de oranjevereniging zijn Petra Brunt, Irma Hop en Chantal Boer.

10:00 uur – 11.00 uur       
De spelletjes worden deels muzikaal begeleid door de Heerlijkheid uit Hoogmade. Het repertoire zal vooral bestaan uit eigentijdse muziek zodat er ook voor de papa’s en mama’s en een ieder die gewoon even wil komen luisteren iets te beleven is op het Batehofplein tijdens de kinderspelen.

11.30 uur  ruilspel
Start van het RUILSPEL vanaf 7 jaar op het Batehofplein. Geef je op met een groepje van 3 tot 6 mensen. Je krijgt van ons het begin product en daarna heb je een uur om te ruilen. Wie het mooiste, meest bijzondere product heeft, krijgt een prijs. Opgeven kan via de website www.feestcommissie1928.nl. Dit spel wordt begeleid door Irma Hop.

13.00 uur –   16:00 uur    Vrijmarkt voor iedereen op het Batehofplein. Mocht je vragen hebben over de vrijmarkt dan kun je je wenden tot Richard van Egmond

Omwille van de veiligheid van de kinderen mogen er geen auto’s op de wegen komen waar de vrijmarkt plaats vindt, ook niet om te laden en te lossen. Deelname aan de vrijmarkt is voor eigen risico met betrekking tot onderlinge concurrentie.

Dit jaar hebben we een wederom een spectaculaire uitdaging gevonden waar iedereen aan mag hieraan deelnemen: de surfrodeo. Wie durft deze uitdaging aan te gaan en verwerft eeuwige roem door het langst op de surfboard te blijven staan.


13.30 uur –  16:00 uur Horsecycling voor iedereen vanaf 5 jaar die wil ervaren hoe het is om paard te rijden zonder dat je rekening moet houden met rare bokkesprongen.

Je kunt je ter plekke inschrijven bij Petra Brunt.

16.00 uur Prijsuitreiking ruilspel en horsecycling op het Batehofplein.

Houd uw dorp schoon, ook op Koningsdag!

16.00 uur – 18.00 
Aansluitend op de vrijmarkt zal de horeca het stokje overnemen van de Oranjevereniging en een gezellig en bruisend feest neerzetten op het Batehofplein. Er zullen zangers van het Hollandse lied optreden, drankjes zijn verkrijgbaar bij Feestcafé de Jager in samenwerking met café Die Twee.

15.00 uur Bingo
Voor degene die het iets rustiger aan wil doen kan er in Woudsoord om leuke prijzen bingo worden gespeeld. De bingo is voor alle leeftijden, iedereen is welkom. Zaal open om 14.30 uur. Tegen een kleine betaling zijn er drankjes verkrijgbaar.

De organisatie ligt in handen van Erik-Jan Brunt, Marlous Boomhouwer en Chantal Boer.

Laten we zuinig zijn op verenigingen die hun terrein belangeloos ter beschikking stellen aan de gemeenschap.

***** De Oranjevereniging is bij geen van de evenementen aansprakelijk voor ongevallen die buiten de schuld om van de organisatie zijn ontstaan. Deelname is op eigen risico. *******


Avatar

Author: Webmaster

Share This Post On