27 april “Koningsdag”

Vrijdag 27 april “Koningsdag” 2018

Dag en avond programma Koningsdag viering
08:30 uur 
Rondgang van Bedford door het dorp om iedereen te laten weten dat de Koningsdag start.

9:30 uur
Hijsen van de vlag op het Batehofplein

9:45 uur 
Dorpskerk open voor het meest muzikale spektakel van de dag! De aubade zal worden opgeluisterd door de Waldbrücker Musikanten. KOMT ALLEN want dit is de allerlaatste keer dat de Waldbrücker Musikanten zullen optreden. Wij garanderen u een muzikaal spektakel die door de ambiance en akoestiek van de dorpskerk een genot zal zijn voor uw gehoor. Het is dorpse gezelligheid ten voeten uit en door het hoge muzikale amusement en de intense beleving een vrijzinnig koffieconcert voor jong en oud. Laten we de leden van de Waldbrücker Musikanten nog één keer de gelegenheid geven om het dak van de kerk eraf te spelen, de voetjes mogen van de vloer!

10.00 uur  Aubade Start concert.
Hierbij nodigen wij alle gedecoreerden van Woubrugge van harte uit. Koffie en een lekkernij wordt u aangeboden door de Oranjevereniging onder leiding van Erik-Jan Brunt en Richard van Egmond

 

9.30 uur – 11.30 uur Kinderspelen
Bij de Batehof voor kinderen in de leeftijd van 2 jaar t/m groep 3. In deze leeftijdscategorie krijgen alle kinderen een prijs! Voor de ouders is er tegen betaling koffie met iets lekker te verkrijgen bij Feestcafé de Jager. Aanspreekpunten vanuit de oranjevereniging zijn Petra Brunt, Irma Hop en Chantal Boer.

 

11.30 uur Start van het NIEUWE RUILSPEL ruilspel
Start van het RUILSPEL vanaf 7 jaar op het Batehofplein. Geef je op met een groepje van 3 tot 6 mensen. Je krijgt van ons het begin product en daarna heb je een uur om te ruilen. Wie het mooiste, meest bijzondere product heeft, krijgt een prijs. Opgeven kan via de website www.feestcommissie1928.nl.

 

12.45 uur Prijsuitreiking van het ruilspel bij de Batehof

 

13.00 uur – 16:00 uur Vrijmarkt voor de kinderen lopend vanaf de Nederlandse Hervormde kerk tot aan de Batehof. Tussen de vrijmarkt door staan ook kraampjes van ondernemers opgesteld. Zo wordt het een afwisselend geheel waarbij u de vrijmarkt en de kraampjes kunt afstruinen en genieten van de gezelligheid in het dorpshart.

Verder stelt het museum, onder voorbehoud dat de renovatie nagenoeg zal zijn afgerond, de deuren open en kunt u genieten van een geheel nieuwe versie van het museum. Mocht je vragen hebben over de vrijmarkt dan kun je je wenden tot Richard van Egmond

Omwille van de veiligheid van de kinderen mogen er geen auto’s op de wegen komen waar de vrijmarkt plaats vindt, ook niet om te laden en te lossen. Deelname aan de vrijmarkt is voor eigen risico met betrekking tot onderlinge concurrentie.


Word jij ontdekt als DE nieuwe Max Verstappen? Dit jaar pakt de  Oranjevereniging uit met twee spetterende activiteiten voor iedereen. Er is een formule 1 simulator voor de snelheidsduivels onder ons en vier VR-brillen met verschillende belevingen waar jong en oud spannende avonturen mee kunnen beleven. Deze activiteiten zijn te vinden op de Batehof.

Deelname is gratis en mogelijk vanaf 6 jaar.

Let op, deelname is op eigen risico!

Houd uw dorp schoon, ook op Koningsdag!

16.00 uur – 18.00 
Aansluitend op de vrijmarkt zal de horeca het stokje overnemen van de Oranjevereniging en een gezellig en bruisend feest neerzetten op het Batehofplein. Er zullen zangers van het Hollandse lied optreden, drankjes zijn verkrijgbaar bij Feestcafé de Jager in samenwerking met café Die Twee.

 

15.00 uur Bingo
Voor degene die het iets rustiger aan wil doen kan er in Woudsoord om leuke prijzen bingo worden gespeeld. De bingo is voor alle leeftijden, iedereen is welkom. Zaal open om 14.30 uur. Tegen een kleine betaling zijn er drankjes verkrijgbaar.

De organisatie ligt in handen van Erik-Jan Brunt, Marlous Boomhouwer en Chantal Boer.

Laten we zuinig zijn op verenigingen die hun terrein belangeloos ter beschikking stellen aan de gemeenschap.

***** De Oranjevereniging is bij geen van de evenementen aansprakelijk voor ongevallen die buiten de schuld om van de organisatie zijn ontstaan. Deelname is op eigen risico. *******


 

Author: Webmaster

Share This Post On